En marxa el concurs de cartells de Festa Major 2018

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 00:00

La Regidoria de Cultura i Patrimoni ha obert el termini de presentació d’obres a la 30a edició del certamen, que té dues modalitats, adults i infantil i juvenil.

Cada persona que hi vulgui participar haurà de presentar una obra inèdita del 12 al 24 de març, a la Casa de la Vila (Major, 32), en el seu horari habitual d’atenció al públic. En el moment de lliurar l’obra, la persona haurà d’omplir una butlleta en la que es farà constar les seves dades personals. De manera presencial, els treballs es poden presentar de dues maneres: en suport físic informàtic i en paper. També és possible enviar l’obra i la butlleta d’inscripció per correu electrònic, a l’adreça cultura@montcada.org. La butlleta es pot descarregar al web www.montcada.cat

A la modalitat d'adults es podran presentar persones majors de 16 anys i a l'altra, infants i joves nascuts entre els anys 2001 i 2009. En aquesta categoria s'estableixen quatre nivells per edat. Cada persona només podrà presentar una obra. En la modalitat adulta, ha de ser de mida DIN-A3 (29,7x 42 centímetres) i amb un nombre il·limitat de tintes. A l'apartat juvenil i infantil, l'obra pot ser en DIN-A4 o DIN-A3, també amb nombre il·limitat de tintes.

El premi al cartell guanyador està dotat amb 800 euros i en el cas que la imatge premiada sigui d'un menor de 16 anys, aquests diners euros seran en material escolar i de dibuix. En aquest apartat també hi haurà quatre premis de 150 euros, mentre que en la categoria infantil i juvenil, els accèssits són lots de dibuix i pintura en cada franja d'edat. El veredicte es farà públic el 3 de maig, coincidint amb la presentació del programa de la Festa Major 2018. Les bases del concurs les podreu consultar íntegrament a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 12:35