Els vestidors del gimnàs municipal es doten de calefacció

Dimecres, 9 de gener de 2019 a les 00:00

L'actuació forma part de la millora d'aquesta instal·lació esportiva de la Zona Centre, que va començar a la primavera amb la renovació de la seva coberta.

Els vestidors del gimnàs de la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn) s'han dotat de calefacció i durant els propers dies, la Brigada Municipal els pintarà. Amb aquests treballs continua la millora d'aquestes instal·lacions esportives, que va començar la primavera passada, amb l'aïllament i la impermeabilització de la teulada. Ara, resta actuar sobre la coberta de les oficines de l'antic espai de consergeria, cedit a la UB MiR, que també serà impermeabilitzada. Les obres tenen un pressupost de 20.000 euros i per tal de conèixer l'estat de l'actuació, el regidor d'Esports, Salvador Serratosa, i el regidor de Serveis Municipals, Jordi Sánchez, han visitat l'equipament aquesta setmana.

Al febrer és previst que comencin les obres per acabar amb les goteres de la pista coberta, fruit d’un problema de condensacions. Aquestes, sufragades per la Diputació de Barcelona amb una subvenció de 200.000 euros, inclouen la reforma del sostre i del terra de l’equipament i es preveu fer-les en dues fases. La primera, pressupostada en 35.000 euros, començarà el dia 4 i tindrà una durada aproximada de dues setmanes durant les quals la instal·lació només es podrà utilitzar de divendres a diumenge. L’actuació consistirà a cobrir el sostre amb una escuma que permetrà millorar la impermeabilitat i l’aïllament tèrmic, així com evitar la reverberació del so. Quan acabi la temporada, al juny, es farà la segona fase del projecte, valorada en 65.000 euros, que consistirà a canviar el paviment. La resta de la inversió, fins arribar als 93.000 euros, s’utilitzarà per arranjar els vestidors i millorar la climatització i la il·luminació.

Darrera actualització: 11.01.2019 | 09:56