Els tornejos de futbol inclusiu, de futbol femení i la Milla Urbana, plats forts del programa esportiu de Festa Major

Dijous, 19 de maig de 2022 a les 19:30

La final territorial de bàsquet de la categoria infantil A, exhibició i tastet de tir amb arc i el torneig FIFA 22 completen les propostes esportives.

La Festa Major 2022 de Montcada i Reixac incorpora tres novetats en matèria esportiva. D’una banda, el 4 de juny hi haurà dues propostes d’esport inclusiu. El primer torneig de futbol inclusiu es farà a l’estadi municipal de la Ferreria, de 10 a 14 h. L’endemà, dia 5, hi haurà una altra de les novetats, el primer torneig de futbol femení, també a l’estadi de la Ferreria. De 10 a 14 h jugaren les categories alevines i cadets i de 16 a 20 h, les jugadores sènior. Ambdues propostes les organitzen la Regidoria d’Esports i el Club Futbol Base Montcada.

La Milla Urbana, a càrrec de l’Ajuntament i la Joventut Atlètica Montcada (JAM), es consolida com a activitat esportiva de Festa Major en la seva quinzena edició. Les curses començaran a les 9.50 h, a la Rambla dels Països Catalans, i les categories participants són de sub 8 a màster. Les inscripcions per a la cursa ja estan en marxa al web www.jam.cat i es tancaran el 31 de maig (18 h) o fins arribar als 600 participants. El preu és de 5 euros per avançat i si es fa el mateix dia de la cursa o fora de termini, 7 euros.

El Club Bàsquet MiR i la Federació Catalana de Bàsquet organitzen el 4 i 5 de juny la final territorial de la categoria infantil A, al pavelló Miquel Poblet, de 8.30 a 14.30 h. La final i el lliurament de premis serà el dia 5 a la tarda. El Club Català de tir amb arc Can Piqué col·labora amb la Festa Major amb l’organització d’una exhibició (10 h) i un tastet d’iniciació d’aquesta disciplina esportiva (12 h), que es faran el 4 de juny, a l’exterior del pavelló Miquel Poblet. El 6 de juny hi haurà el torneig FIFA 22, al pavelló Miquel Poblet, d’11 a 14 h i de 16 a 21 h. Les inscripcions s’hauran de fer al matí, quan hi haurà la fase classificatòria, i a la tarda es disputarà la final. El torneig és per a un màxim de 32 participants, amb el sistema d’eliminatòria simple directa.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 14:31