Els residents a Vallençana-Reixac i Bosc d'en Vilaró ja poden sol·licitar el subministrament domiciliari d'aigua potable

Dilluns, 26 de febrer de 2007 a les 00:00

Els residents de Vallençana-Reixac i el Bosc d'en Vilaró, els dos nuclis de població de Montcada i Reixac ubicats a la Serralada de la Marina, des d'avui poden fer els tràmits davant Aigües de Barcelona (Agbar) per disposar de subministrament domiciliari d'aigua potable.

L'arribada d'aigua a aquesta zona es va celebrar diumenge amb una jornada festiva multitudinària a la qual va assistir una delegació municipal encapçalada per l'alcalde, César Arrizabalaga, i que va comptar amb la participació del gerent de l'Entitat Metropolitana del Medi Ambient, Carles Conill, i el director de la unitat d'aigua d'Agbar, Leonard Carcolé.

Els actes van començar a l'Església de Sant Pere de Reixac, on l'Agrupació de Defensa Forestal va fer un simulacre d'intervenció amb la nova aixeta d'hidrants. Posteriorment, la delegació es va desplaçar a la plaça del Bosc d'en Vilaró, on les autoritats i els representants veïnals van fer un brindis simbòlic amb aigua de la font.

Tothom va mostrar la seva satisfacció perquè amb l'arribada de l'aigua potable a la Serralada de Marina es culmina un llarg procés que dóna resposta a la reivindicació de les 250 famílies que viuen a la zona.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac i Agbar van signar l'1 d'abril de 2006 el conveni mitjançant el qual es donava llum verda a la dotació d'una xarxa d'aigua potable a Vallençana-Reixac i Bosc d'en Vilaró, amb instal·lació d'hidrants, i amb les infrastructures necessàries per garantir-ne l'abastament en condicions de cabal i pressió adequades.

Darrera actualització: 01.06.2018 | 13:28