Els Reis Mags arriben a Montcada i Reixac

Diumenge, 5 de gener de 2020 a les 00:00

Els montcadencs han sortit al carrer per veure la tradicional Cavalcada dels Reis.

Ses Majestats els Reis Mags han arribat avui a Montcada i Reixac. Els Reis Mags han desfilat amb les seves carrosses pels carrers de la ciutat en una acte que organitza l'Ajuntament amb el suport de persones voluntàries. Abans de donar inici a l'itinerari, Melcior, Gaspar i Baltasar han fet una aturada al Casino de Terra Nostra, on han estat rebuts per l’alcaldessa, Laura Campos, els representants de l’AV de Terra Nostra i molts nens i nenes del municipi.

Passades les 18 h la Cavalcada s’ha iniciat al barri de Can Sant Joan. Enguany la comitiva anava encapçalada per la carrossa que porta l’estrella, seguida de les tres carrosses reials, dues carrosses amb regals i una carrossa amb el carbó. L’itinerari ha passat pels carrers Bifurcació, Bateria i Masia. La Cavalcada ha continuat per l’avinguda de la Unitat, els carreres Pasqual i Elionor, fins al carrer Major. A la plaça de l’Església, Ses Majestats han baixat de les carrosses i han estat rebuts per les autoritats municipals i pel nombrós públic assistent. L’alcaldessa, acompanyada dels portaveus municipals, els ha lliurat les claus de la ciutat per tal que puguin entrar aquesta nit a les cases dels montcadencs i montcadenques i deixar-los regals.

Després d’aquest acte, la Cavalcada s’ha dirigit cap al pont de La Salle i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d’Espanya, els carrers Santa Fe, Baix de Sant Pere, Àngel Guimerà i l’Avinguda Catalunya. La Cavalcada ha finalitzat a La Unió de Mas Rampinyo, on els nens i nenes s’han pogut fer fotografies amb els Reis i els patges.

Durant tot el recorregut, Ses Majestats han repartit al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. En aquest sentit, l’Ajuntament s’ha adherit enguany a la campanya ‘Cap infant celíac sense caramels’, promoguda per l’Associació Celíacs de Catalunya. Els Reis d’Orient també han passat per Can Cuiàs, convidats per l’AV de Can Cuiàs.

Darrera actualització: 13.01.2020 | 16:55