Els participants a la darrera edició de la Setmana del Pla d’Empresa creen una xarxa de networking

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest sistema de treball fomenta l’esperit emprenedor i genera sinèrgies profitoses entre les persones que volen desenvolupar una idea de negoci.

Les persones que han participat a la Setmana del Pla d’Empresa de la tardor 2021 han creat per iniciativa pròpia una xarxa de treball en xarxa (networking), amb la col·laboració del servei Montcada Emprèn, de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació.

El networking és un mètode de treball basat en l’ús i la cooperació a través dels mitjans virtuals: correu electrònic, missatgeria instantània, xarxes socials i altres recursos d’Internet. Encara que embrionàries, iniciatives com aquesta generen resultats positius per a la creació i el manteniment de l’esperit emprenedor entre les persones amb idees de negoci, contribueixen a disminuir la sensació d’aïllament –habitual entre les persones emprenedores en els moments inicials del seu projecte–, a fomentar un clima de col·laboració i unes sinèrgies molt profitoses tant per al integrants del networking com per a la resta de la comunitat.

Una quiinzena d'idees de negoci
Un dels objectius de Montcada Emprèn és sensibilitzar la ciutadania en el valors de l’emprenedoria com una opció vàlida per al desenvolupament personal i d’accés al mercat del treball. La darrera edició de la Setmana del Pla d’Empresa, que s’ha celebrat entre el 30 de setembre i el 8 d’octubre, va comptar amb la participació de 15 persones amb la intenció d’obrir nous negocis en els sectors de serveis publicitaris, salut i benestar, alimentació, tèxtil i màrqueting digital.

Darrera actualització: 26.10.2021 | 08:01