Els llums de Nadal s’encenen aquest divendres, 29 de novembre

Dimarts, 26 de novembre de 2019 a les 00:00

La festa per donar la benvinguda a les festes i l'encesa de l'enllumenat serà a la plaça de l'Església, a partir de les 17 h.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac organitza una festa aquest divendres, 29 de novembre, per donar la benvinguda oficial al Nadal i per encendre la il·luminació especial. L’acte tindrà lloc a la plaça de l’Església, a partir de les 16.30 h, i inclourà tallers infantils de manualitats de Nadal, una actuació musical i l’encesa de l’enllumenat nadalenc (18 h). La il·luminació especial s’instal·larà majoritàriament als principals eixos comercials de Montcada i Reixac, per tal de donar caliu a l’ambient i ajudar a fomentar les vendes durant aquests dies.

Els espais del municipi on hi haurà enllumenat nadalenc, ja sigui amb motius, fanals, fils lluminosos o arbres decorats, són el carrer Major, la plaça de l’Església, els carrers Bonavista, Rocamora, Santiago, Clavell, Bogatell, Jaume I, l’avinguda de la Ribera, el carrer Llevant, la plaça Joan Fuster, la rambla dels Països Catalans, els carrers Lleida, Masia, Bateria, Reixagó, la plaça Nicaragua, el carrer Camèlies, el passeig Sant Jordi, l’avinguda Europa, l’avinguda Catalunya, l’avinguda de la Riera de Sant Cugat i la plaça del Poble.

Darrera actualització: 26.11.2019 | 09:43