Els dijous a la tarda a la Ribera seran per al jovent

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 00:00

Cada setmana hi haurà una activitat en el marc del programa Viu la Ribera! amb l’objectiu de crear noves aficions i motivacions en el jovent del barri.

Cada dijous a la tarda, la Ribera acollirà una activitat adreçada al públic juvenil, en el marc del programa Viu la Ribera! L’objectiu d’aquestes accions és generar noves aficions i motivacions en el jovent del barri, generar sentiment de pertinença, responsabilitat i cohesió al territori, així com augmentar-ne la seva autoestima i seguretat personal.

Aquest dijous, 21 de setembre (17 h), comencen els tallers amb una sessió de batukada, a càrrec de l'escola de percussió Batiyaye. Des d’ara i fins al desembre, hi haurà propostes de circ social, pòdcast o dansa, tot i que la intenció de l’organització és que el propi jovent sigui el que faci propostes d’activitats a dur a terme. Dijous passat, dia 14, es va donar el tret de sortida a les activitats amb la festa jove celebrada al barri.

D’altra banda, el 3 d’octubre tindrà lloc una assemblea jove, al local de l’AV de la Ribera (Conca, 8, baixos), a les 18 h, amb l’objectiu de decidir entre el jovent en quins projectes es poden invertir 3.000 euros.

Darrera actualització: 20.09.2023 | 10:02