Els bars i restaurants que vulguin participar a la Diada Modernista han de presentar la sol·licitud del 22 de maig a l'1 de juny

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 00:00

L'activitat tindrà lloc el 10 de juny, d'11 a 15 h, i consisteix en un recorregut per diferents carrers del municipi fins a la Casa de les Aigües.

Les persones propietàries de bars, restaurants o bé comerços dedicats a l'alimentació poden participar a la Diada modernista que organitza l'Ajuntament de Montcada i Reixac el pròxim 10 de juny, muntant un estand amb venda de begudes i de tapes. Del 22 de maig a l'1 de juny, les persones interessades tenen temps de formalitzar la inscripció a l'activitat, que consisteix en un itinerari teatralitzat per diversos carrers de Montcada i Reixac on hi ha vestigis de l'etapa modernista i un vermut musical a la Casa de les Aigües. Les bases i la sol·licitud es poden consultar al web www.montcada.cat o bé, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). El registre de la inscripció s'ha de fer de forma presencial, a l'OAC (Avinguda de la Unitat, 6, planta baixa).

Darrera actualització: 10.05.2018 | 14:28