Els ajuts escolars i de menjador per al curs 2019-2020 es podran sol·licitar del 2 al 31 de maig

Dimarts, 30 d'abril de 2019 a les 21:00

Cada centre educatiu tindrà unes dates específiques per lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana la documentació pertinent per formalitzar el tràmit.

Les famílies que vulguin beneficiar-se d’un ajut escolar que atorga l’Ajuntament de Montcada i Reixac i/o d’una beca de menjador per al curs acadèmic 2019-2020, que dona el Consell Comarcal del Vallès Occidental, han de fer-ne la petició del 2 al 31 de maig. Les famílies hauran de presentar una única sol·licitud per a ambdós conceptes i registrar-la a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), en l’horari habitual del servei, ubicat a la planta baixa de l’edifici consistorial (avinguda de la Unitat, 6).

Les famílies de cada escola tindran unes dates concretes per presentar les sol·licituds. Del 2 al 8 de maig, ho podran fer les famílies d’El Viver i de l’institut La Ferreria; del 9 al 15 de maig, les d’El Turó, Reixac i institut La Ferreria; del 16 al 22 de maig, els centres escolars Elvira Cuyàs, Font Freda, Mas Rampinyo, Mitja Costa i Fedac; i del 23 al 28 de maig al 4 de juny serà el torn per a les famílies de les escoles Ginesta, La Salle, l’institut Montserrat Miró i les que portin els seus fills a centres fora de Montcada i Reixac. Del 29 al 31 de maig es resoldran les possibles incidències. Els impresos necessaris per tramitar els ajuts es poden recollir als centres educatius del municipi o bé, descarregar-los del web municipal, www.montcada.cat.

Les bases i la convocatòria dels ajuts per a material escolar i sortides s’han aprovat al Ple d'abril, celebrat aquest dimarts, dia 30, amb una inversió municipal de 80.000 euros. Hi poden optar aquelles famílies residents i empadronades a Montcada i Reixac amb fills/filles que estiguin escolaritzats en centres públics o concertats del municipi o de fora i que estudiïn educació infantil, primària o secundària obligatòries. Les sol·licituds, degudament signades, s’han d’acompanyar de fotocòpies de tota la documentació requerida (consulteu a www.montcada.cat) i amb el DNI/NIE i fotocòpia de la persona que demana l’ajut. El resultat de les sol·licituds es donarà a conèixer durant el mes de setembre, a l’inici del pròxim curs escolar. Les bases dels ajuts del menjador les podeu consular a www.montcada.cat o bé, al web del Consell Comarcal, www.ccvoc.cat.

Darrera actualització: 30.04.2019 | 20:57