El web montcada.cat recull les accions de Serveis Municipals i Via Pública durant la crisi de la COVID19

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 17:20

La nova secció del web municipal informa sobre les darreres novetats com la reobertura de la Deixalleria i les diferents desinfeccions realitzades durant aquest període. 

Amb motiu de la crisi sanitària generada per la COVID19, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha habilitat una secció especial al web www.montcada.cat/temes/viapublica amb els serveis i la informació més important que ofereix la regidoria de Serveis Municipals i Via Pública. El seu regidor, Juan Carlos  de la Torre, assegura que en questa secció la ciutadania trobarà informació sobre com s’han adaptat aquest servei municipal per tal de donar resposta a la nova situació generada per la pandèmica. De la Torre afirma que “el servei s’ha mantingut al 100% des de la declaració de l’estat d’alarma i el consistori ha hagut de reorganitzar el servei de neteja per prioritzar la desinfecció de la via pública, sobretot d’aquells espais públics amb màxima afluència de persones com ambulatoris i zones properes a establiments d’alimentació, farmàcies, marquesines, sortides d’estacions de tren, passos subterranis i bateries de contenidors”.

A la nova secció també hi ha un apartat destinat a donar la nova informació sobre el servei amb cita prèvia i els horaris fixats de la Deixalleria per a la ciutadania, en horari de tarda, i per a empreses i autònoms, per les tardes. El regidor ha recordat que s’ha destinat una franja horària per als majors de 70 anys els dissabtes, de 10 a 12h. El web també incorpora informació sobre el servei de les deixalleries mòbils, la recollida de mobles i voluminosos, així com altres temes d’interès general com l’ordenança reguladora del soroll i les vibracions, la de circulació de vianants i de vehicles i el reglament regulador del servei d'estacionament amb limitació horària, entre d’altres. 
 

Darrera actualització: 14.05.2020 | 09:22