El Teatre Municipal acollirà la cloenda del Cabal Musical 2021-2023

Dilluns, 27 de març de 2023 a les 00:00

12 artistes presentaran el resultat de la seva formació, interpretant un dels seus temes i amb l’estrena del seu videoclip.

El Teatre Municipal de Montcada i Reixac (Tarragona, 32) acollirà aquest divendres, 31 de març (19 h),  la cloenda del projecte Cabal Musical 2021-2023. L’entrada és gratuïta, fins a completar l’aforament. És el primer cop que el festival de final de temporada d’una edició del Cabal Musical se celebra fora de la ciutat de Barcelona.

Els 12 participants interpretaran un tema de l’EP gravat per mitjà d’aquest projecte i presentaran al públic els seus videoclips. Es tracta de les montcadenques Lolamento (Ania Casajuana i Andrea Díaz) Piketa’s, Vicvan, Isabella Privitera, Zoyert, Eva Fort, Acaracan, Maria Lista, Lucas Luz, Sara Aldana, Medina i Matilda Mirana.

Cabal Musical és un projecte d’innovació social per a la inclusió, basat en l’acompanyament artístic de joves músics que fomenta l’impuls de jove talent musical al denominat Eix Besòs, promogut pel Consorci del Besòs. Al certamen hi col·laboren els ajuntaments de Montcada i Reixac, Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. El Taller de Músics gestiona el projecte. El jovent participant rep formació, orientació i recursos d’emprenedoria i introduir-se al sector.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 12:48