El servei Mentrestant fa activitats obertes a Can Sant Joan i a la Ribera

Dijous, 27 de juny de 2019 a les 00:00

El projecte tindrà lloc durant juliol a la plaça del Bosc i al carrer Llevant al matí i s'adreça especialment a famílies amb infants de 0 a 6 anys.

El servei Mentrestant oferirà aquest mes de juliol activitats de dinamització a l’espai públic, a Can Sant Joan i a la Ribera, amb l’objectiu d’acostar-lo a les famílies d’aquests barris, oferir propostes de lleure integrador als infants i les famílies, potenciar el treball comunitari i en xarxa i facilitar la participació social de les famílies en el seu entorn més proper.

Les activitats que s’hi proposaran s’adrecen a famílies amb infants de 0 a 6 anys i l’horari serà de 10 a 12 h. A Can Sant Joan, el programa es desenvoluparà a la plaça del Bosc, els dilluns 1, 8, 15 i 22 i a la Ribera es farà als exteriors del Centre Cívic del barri (Llevant, 10), els dimecres 3, 10 i 24 i dijous 18 de juliol. Les propostes a ambdós barris seran les mateixes i inclouen pintura sobre pedres, elaborar un mikado, un tren de fusta, polseres de macarrons i disfresses, jocs de pesca, bombolles de sabó, treballs amb sorra i un racó de contes, entre d’altres.

El servei Mentrestant és un projecte educatiu per a infants des dels quatre mesos fins als tres anys i les seves famílies, que consisteix en un treball per millorar les competències socials i educatives dels pares i mares i afavorir el procés de desenvolupament cognitiu i relacional dels infants. Les famílies en seguiment provenen de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió i la seu del servei és l’Hotel d’entitats de Can Sant Joan.

Darrera actualització: 27.06.2019 | 12:37