El regidor de Policia Local i Medi Natural presenta la seva dimissió

Dimecres, 4 de gener de 2023 a les 14:40

Aquest migdia, el regidor de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Oriol Serratusell, ha fet pública la seva renúncia al capdavant de les regidories de Policia Local i Protecció Civil, Medi Natural i Salut Pública, i de Transició Ecològica, que passaran a ser responsabilitat de l’alcaldessa.

El fins ara regidor de Policia Local i Protecció Civil, Medi Natural i Salut Pública, i de Transició Ecològica, Oriol Serratusell, ha presentat aquest migdia la seva dimissió com a edil municipal. A la roda de premsa, on s’ha fet l’anunci, Serratusell ha estat acompanyat pels dos màxims representants de la coalició de l’equip de govern, l’alcaldessa, Laura Campos, i el tinent d’alcaldessa, Jordi Sánchez.

Serratusell ha afirmat que assumeix la seva responsabilitat per haver cedit l’ús d’un vehicle de titularitat municipal a un treballador del consistori. Aquest vehicle es va veure implicat en uns incidents el passat 30 de desembre, i on, presumptament, es va fer un ús indegut del cotxe, uns fets que estan sent investigats. Serratusell ha comentat que “em sento responsable, ja que com a regidor hauria d’haver vetllat íntegrament pel patrimoni del consistori”. El regidor ha afegit que “avui presento la meva dimissió com a regidor, ja que de cap manera vull perjudicar la institució de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, a la que respecto moltíssim, a la ciutadania que he tingut l’honor de representar i, ni molt menys, a l’equip de govern que al llarg d’aquests 8 anys ha tingut un comportament exemplar”.

El primer tinent d’alcaldessa, Jordi Sánchez, ha recordat que “quan es va fer el pacte de govern fa dos mandats entre les dues formacions polítiques vam posar com a prioritat el respecte i el rigor amb el bé patrimonial i amb el bé comú per davant de tot” i ha afegit que “en nom dels regidors d’ERC vull lloar la tasca d’aquest regidor durant aquests anys”. Per la seva banda, l’alcaldessa, Laura Campos, que ja cessar el regidor el passat 31 de desembre de les seves funcions, de forma provisional i com a mesura cautelar, ha afirmat que apuntat “la gran feina realitzada per aquest regidor, exemple de treball i dedicació”. Campos ha comentat que “aquesta dimissió l’honora com a persona i com a regidor i tant de bo en altres èpoques altres representants polítics haguessin tingut tanta valentia i haguessin mostrat una conducta exemplar com la de l’Oriol amb aquesta renúncia”.

A partir d’ara, les competències delegades de Policia Local i Protecció Civil, Medi Natural i Salut Pública, i de Transició Ecològica, passaran a ser responsabilitat de l’alcaldessa.

Darrera actualització: 09.01.2023 | 07:06