El projecte d'urbanització de la plaça Lluís Companys, en exposició pública

Dimarts, 12 de desembre de 2017 a les 00:00

Les persones que desitgin consultar la proposta o bé, aportar-hi suggeriments, tenen temps per fer-ho fins al 22 de desembre.

L'Ajuntament ha aprovat recentment la urbanització d'aquest espai, que inclou les principals conclusions del procés participatiu 'Emplaça't', on va participar el Consell d'Infants de Montcada i Reixac del curs 2015-2016. El projecte el podeu consultar a l'Ajuntament (Àrea Territorial).

L'objectiu de l'actuació és urbanitzar part de l'actual plaça Lluís Companys, uns 247 m2 dels 2.522 m2 totals. Els treballs de millora consistiran a dotar l'espai de més color, construir una tanca vegetal per dissimular la presència de la via del tren, crear un espai de joc de pilota més ampli, sense mobiliari urbà ni arbres, mantenir l'espai de pista circular de formigó per a espai de joc, crear parterres amb flors als espais de descans, crear una zona de pas per tal que les persones adultes que acompanyen la canalla disposin d'un espai recollit amb visió de totes les àrees de la plaça, entre d'altres.

Darrera actualització: 11.12.2017 | 11:08