El programa Singulars anima el teixit empresarial a contractar els joves que participen al projecte

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

Les empreses que ofereixin contractes rebran una subvenció equivalent a l’SMI durant els primers sis mesos.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació fa una crida al teixit empresarial de Montcada i Reixac perquè contracti joves entre 16 i 29 anys que participen al programa Singulars, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, i gestionat pel departament municipal. La durada mínima del contracte ha de ser de sis mesos, s’ha de signar abans del pròxim 31 de juliol i la jornada laboral mínima del 50%.

L’empresa contractant rebrà una subvenció equivalent al salari mínim interprofessional (SMI) durant els primers sis mesos de contracte. ‘En la nostra línia de donar suport les persones en situació d’atur, el jovent és fonamental perquè tenen una doble afectació, el no tenir feina i la manca d’experiència laboral, per això programes com Singulars són importants, per tal de formar-los i afavorir el seu accés a llocs de treball, animem les empreses a que ens ajudin en aquest procés’, ha indicat el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jaume Teixidó. Les empreses interessades a participar-hi poden contactar amb Promoció Econòmica i Ocupació, al correu electrònic tec_ocupació10@montcada.org o al telèfon 670 674 115.

Singulars és un programa de millora de l'ocupació juvenil, que inclou formació teòrica i pràctica i actuacions d'orientació i inserció laboral. El projecte presenta un programa d'11 mesos d'acompanyament on s’ofereixen de mitjana 200 hores teòriques i 80 hores pràctiques en sectors com la robòtica, l'alimentació, l'economia circular, la indústria 4.0, la logística o el tèxtil. En total, hi ha 85 participants a tota la comarca, 14 de Montcada i Reixac. ‘A mitjà termini, ens agradaria comptar amb programes de foment de l’ocupació juvenil propis de l’Ajuntament, que donin resposta al teixit empresarial local’, ha expressat el regidor.

Darrera actualització: 03.05.2021 | 07:38