El programa educatiu CROMA 2.0 busca voluntariat

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 00:00

Es tracta d'una iniciativa que pretén motivar l'alumnat i pal·liar-ne el fracàs escolar i a Montcada i Reixac es farà a les escoles El Turó i El Viver.

El programa CROMA 2.0, promogut per la Fundació Autònoma Solidària en conveni amb l’Ajuntament, busca estudiants d’universitat que facin voluntariat als centres de Montcada i Reixac on es desenvoluparà aquest projecte, les escoles El Turó i El Viver. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar suport infants en situació de vulnerabilitat i pal·liar el fracàs escolar.

CROMA 2.0 és un projecte d’acompanyament personalitzat, per tal que l’alumnat tingui interès en l’aprenentatge i en la investigació. El programa s’adreça a infants de cinquè i sisè curs, que presentin dificultats en el seguiment escolar o en la integració de grup i que es trobin en una situació de risc. S’hi pot participar amb la dinamització de tallers educatius a les escoles i implementant dinàmiques de grup i activitats d’aprenentatge per a l’alumnat, dues tardes a la setmana.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 12:50