El primer Ple municipal de forma telemàtica de la història de Montcada i Reixac tindrà lloc aquest divendres

Dijous, 16 d'abril de 2020 a les 00:00

Els 21 regidors i regidores intervindran i votaran des de casa seva a través d’una plataforma de videoconferències.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac celebrarà el proper divendres, 17 d’abril, el primer Ple municipal telemàtic de la seva història. Amb motiu de la situació actual provocada per la crisi sanitària de la COVID-19, el Ple no tindrà lloc a l'habitual sala d'actes de la Casa de la Vila sinó a distància, a través d'una plataforma de videoconferències. La sessió tindrà lloc aquest divendres, a les 12h, i els serveis tècnics municipals estan fent les proves prèvies per tal que la sessió es pugui seguir en directe pel canal youtube de montcada.cat i per laveu.cat.

Entre els punts de l’ordre del dia del Ple, es donarà compte de les mesures adoptades per l’Ajuntament en relació a la crisi sanitària generada per la COVID-19 i de l’aprovació del manifest dels municipis sobre la situació creada per aquesta crisi. També es ratificarà els expedients de modificació de crèdit aprovats per decrets d’Alcaldia per fer front a necessitats urgents derivades de la mateixa crisi sanitària. 

L’equip de govern també porta al Ple la proposta de suspensió per termini d’un any l’atorgament de llicències vinculades a l’obertura d’establiments d’activitats de jocs i apostes i l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança municipal de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana a l’espai públic i reguladora de l’ús de la via pública. 

Demà, 15 d’abril, també s’estrenarà per primer cop a la història local la realització de forma telemàtica de les comissions informatives i la posterior Junta de Portaveus, que començaran a les 12h. 
 

Darrera actualització: 16.04.2020 | 19:23