El PP s’incorpora al govern municipal de Montcada i Reixac

Dilluns, 18 de setembre de 2023 a les 12:00

El portaveu de la formació, David Zambrana, serà el tercer tinent d’alcalde, assumirà la presidència  de l’Àrea de Serveis, regidor de la Policia Local i Promoció Econòmica i de la nova regidoria d’Indústria. L’altra regidora del PP, Laia López, no assumirà cap cartera.

El Partit Popular s’ha incorporat al govern municipal de Montcada i Reixac, sumant-se al PSC i a Vivimir. Les tres formacions ho han anunciat aquest dilluns, 18 de setembre, amb la signatura d’un acord, que entra en vigor avui mateix. “Les tres formacions arribem a un acord d’estabilitat i transversalitat, que destaca la voluntat de les tres forces de formar un executiu centrat en l’acció política del benestar social, amb clara intenció de defensar els més desprotegits, amb consciència i determinació municipalista i en la promoció econòmica del municipi”, ha expressat l’alcalde, Bartolo Egea.

El portaveu de la formació, David Zambrana, serà el tercer tinent d’alcalde –càrrec que fins ara requeia en Albert Carandell–, presidirà l’Àrea de Serveis, en substitució de Dori Alcalà; i assumirà les regidories de la Policia Local, que passa d’Alcaldia a l’Àrea de Serveis, i Promoció Econòmica. També serà el titular de la nova regidoria d’Indústria, que assumirà àmbits que fins ara depenien de Promoció Econòmica. El nou regidor tindrà dedicació exclusiva. La regidora popular Laia López no tindrà cap assignació en l’actual govern.

El govern local estarà format a partir d’ara per 11 membres; 7 del PSC, 2 de Vivimir i altres 2 del PP. Aprofitant la reestructuració de l’executiu municipal, s’han fet alguns canvis de denominació o traspàs de competències entre àrees; la Regidoria de Serveis de gestió i sistemes d’informació passa a anomenar-se Transformació digital i es crea una nova regidoria, la d’Atenció Ciutadana. L’àmbit d’assegurances passa de l’Àrea Econòmica a l’Àrea de Serveis.

Darrera actualització: 18.09.2023 | 13:32