El Pot Petit oferirà quatre concerts al Teatre Municipal de Montcada i Reixac

Divendres, 9 d'octubre de 2020 a les 15:00

Aquesta decisió s'ha pres per tal que tothom que té entrada pugui gaudir de l'espectacle amb les mesures de prevenció de la Covid-19 pertinents.

El grup El Pot Petit oferirà quatre concerts al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, el dissabte 17 d'octubre; a les 17 i a les 19 h; i el diumenge 18, a les 12 i a les 17 h. L'Ajuntament ha fet aquest esforç econòmic i ha contractat dues funcions més de l'espectacle 'El Pot Petit en concert' per tal que les persones que tenen entrada puguin gaudir de la funció amb totes les garanties de seguretat per la prevenció de la Covid-19. La banda havia d'actuar al maig passat i s'havien venut totes les entrades per a les dues funcions previstes, amb el 100% de l'aforament. La situació sanitària va provocar l'anul·lació de les actuacions de la primavera i ajornar-les a l'octubre i l'aforament es redueix actualment al 60% per sessió.

El personal de la Regidoria de Cultura i Patrimoni es posarà en contacte al llarg d'aquest cap de setmana amb les persones que hagin comprat entrades, per tal d'oferir-los una data alternativa. El departament demana a tothom que sigui comprensiu amb la situació i que en la mesura del possible, accepti el dia i hora que els proposarà l'Ajuntament, per tal d'evitar haver de fer sorteig. Aquesta temporada, les entrades als espectacles no són numerades, però tot i això s'intentarà adjudicar al públic els seients més propers als que havien adquirit per a les funcions de la primavera.

L'ampliació a quatre concerts permet augmentar les localitats disponibles. En funció de la resposta que s'obtingui dels contactes d'aquest cap de setmana amb les persones ja tenen entrada, a mitjan de la setmana vinent es posarian a la venda les entrades disponibles a cadascuna de les quatre funcions. Per a qualsevol dubte, es pot trucar a l'Auditori Muncipal (935 751 289) aquest cap de setmana –dissabte, de 17 a 21 h i diumenge, d'11 a 14 h.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 13:20