El Ple ratifica la voluntat de continuar amb el Pla Educatiu d’Entorn

Divendres, 21 de juliol de 2023 a les 10:00

El PEE vol donar resposta integrada i cohesionadora a les necessitats de tots els infants del municipi.

El Ple de juliol, celebrat aquest dijous, dia 20, ha ratificat l’acord entre l’Ajuntament i el Departament d’Educació per continuar desplegant el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) a Montcada i Reixac, programa que al municipi es va posar en marxa al curs 2016-2017. “L’interès, l’efectivitat i la viabilitat d’aquest projecte queda demostrada per la col·laboració sostinguda al llarg dels anys entre les dues administracions”, va manifestar la regidora d’Educació, Anabel Moreno.

El PEE és un pla comunitari que vol donar una resposta integrada i cohesionada a les necessitats de tots els infants i joves del municipi. La finalitat d’aquest projecte és coordinar  i dinamitzar totes les accions de la comunitat educativa per tal d’afavorir un treball en xarxa que aconsegueixi donar resposta a les diverses demandes o iniciatives presents als diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

Aquesta iniciativa  busca aconseguir l'èxit educatiu de l'alumnat de 0 a 18 anys i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l'ús de la llengua catalana, l'educació intercultural i el foment de la convivència.

Darrera actualització: 23.07.2023 | 23:25