El Ple inicia els tràmits per estabilitzar la plantilla municipal

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

El punt va ser aprovat per unanimitat de tots els grups municipals. Les mesures permetran reduir la temporalitat de l'ocupació del 27% actual al 8%.

El Ple Municipal, que es va realitzar ahir en sessió extraordinària, va aprovar per unanimitat els tràmits necessaris per regularitzar la situació laboral d’una cinquantena d’interins que treballen al consistori des d’abans del 31 de desembre de 2017 i fins al 31 de desembre de 2020.

La majoria de les places, 43, es convocaran per concurs de mèrits i, la resta, per concurs de mèrits i oposició. Els empleats que van començar a treballar com a interins al consistori a partir del 2018 podran optar a les places per la via ordinària de concurs oposició. El regidor de l'Àrea de Serveis Generals, Juan Carlos de la Torre, va afirmar que “aquestes mesures permetran reduir la temporalitat actual del 27% fins al 8% i donar així compliment a la llei d’estabilització de l’ocupació pública aprovada pel Congrès espanyol el passat desembre". Durant la seva intervenció, De la Torre també va destacar la feina conjunta desenvolupada pel departament de Recursos Humans i els representants dels treballadors per arribar a aquest acord. El regidor va explicar que “aquest acord garanteix que els processos selectius establerts disposin de totes les garanties jurídiques, posant en valor l’aportació d’aquestes persones durant els anys que han estat prestant un servei públic i, a la vegada, garanteix el dret d’igualtat d’oportunitat”.  

 

 

Darrera actualització: 13.05.2022 | 14:24