El Ple aprova subvencions destinades a comerços i entitats comercials

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 12:45

La quantia de les subvencions s’ha incrementat fins a 65.720 € gràcies a l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ApropAMB.

El servei de Comerç i Turisme de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Local ofereix tres subvencions destinades a comerços i una a associacions comercials gràcies a al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla ‘ApropaAMB’.

 • Subvenció “Millora el Comerç”, destinada a actuacions de millora de la imatge exterior, modernització interior del local i millores de la gestió del negoci.
  Termini de sol·licitud: 15 d'octubre de 2022.
  Subvenció “Noves obertures i canvis de nom” va destinada a aquells establiments comercials que hagin obert o realitzat un canvi de nom.
 • Termini de sol·licitud: 15 de novembre de 2022.
  Accés al tràmit de sol·licitud 'Noves obertures i canvis de nom'.
 • Subvenció “Mercat web i plataformes digitals de venda en línea” va destinada a establiments comercials de Montcada i Reixac per a despeses fixes de participació en una plataforma de venda en línea, la creació, disseny, millora o renovació d’un pàgina web o botiga de venda en línea pròpia i la gestió i promoció del màrqueting digital enfocat a les xarxes socials i a la venda en línea. Aquesta subvenció es de nova creació i permetrà potenciar els canals de venta en línea del comerç local.
  Termini de sol·licitud: 31 d'octubre de 2022.
  Subvenció per a la dinamització del teixit comercial associatiu, adreçat a associacions de comerç.
 • Termini de sol·licitud: 15 de novembre de 2022.
  Accés al tràmit de sol·licitud 'Dinamització del teixit comercial associatiu'.

Els tràmits de sol·licitud es poden realitzar presencialment a l’Oficina d'Atenció Ciutadana (av. de la Unitat, 6) amb cita prèvia o telemàticament a la seu electrònica als enllaços de cada tràmit..

Més informació a comerc@montcada.org.

Darrera actualització: 07.11.2022 | 10:01