El Ple aprova provisionalment el document que fixa les condicions d’edificabilitat de la Zona 15 de Terra Nostra

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 00:00

La Junta de Govern Local va donar el vistiplau inicial a la normativa l’estiu passat i el darrer tràmit és l’aprovació definitiva per part de la Generalitat.

El Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha aprovat provisionalment aquest dijous, 31 de març, el Pla de millora urbana de la normativa de la Zona 15 de Terra Nostra per fixar, detallar i completar les condicions d’edificació de totes les finques del sector, per tal de regular-hi l’atorgament de les llicències urbanístiques. ‘Aquesta normativa endreça urbanísticament el sector i dona seguretat jurídica al veïnat’, va explicar al Ple l’alcaldessa, Laura Campos. El Pla de millora urbana ha de rebre el vistiplau definitiu per part de la Generalitat de Catalunya.

El document estableix els paràmetres urbanístics normatius aplicables a l’ordenació de l’edificació, la parcel·lació mínima, l’alçada màxim el nombre màxim de plantes, les alineacions a vial, l’ocupació de les parcel·les, la intensitat d’edificació, els usos (habitatge plurifamiliar o unifamiliar) i construccions auxiliars (piscines i tanques).

En aquesta normativa no s’inclouen les façanes de l’N-150 i de l’avinguda de la riera de Sant Cugat –pendents d’una modificació de planejament sobre la qual l’Ajuntament ja hi ha està treballant– ni les finques de l’entorn del parc de Ca n’Ollé, que ja disposen d’una normativa pròpia.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 11:34