El personal municipal es forma en perspectiva intercultural

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 00:00

L'objectiu d'aquestes sessions, que s'imparteixen per segon any consecutiu, és incorporar aquest concepte en el dia a dia de la plantilla.

L’Ajuntament ofereix al seu personal formació en perspectiva intercultural, en el marc del Pla Local d’Inclusió Social. Aquesta acció pretén introduir la perspectiva intercultural en la tasca diària dels treballadors i treballadores municipals, així com oferir-los eines per tal d’assolir els reptes derivats d’una societat cada vegada més diversa.

Enguany és la segona edició de la formació; al 2018 hi va prendre part una trentena de professionals i per a aquest 2019 hi ha la mateixa previsió, d’àmbits diversos com Educació, Serveis Socials, Habitatge, Medi Natural, Promoció Econòmica o Ocupació. Mitjançant una metodologia participativa i dinàmica, s’analitza la diversitat des d’una perspectiva personal, per tal de prendre consciència de la pròpia mirada i emocions davant del fet migratori. També es parla sobre les implicacions de la diversitat en el treball quotidià i la reflexió per l’acció, mitjançant casos pràctics.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 12:09