El pavelló Miquel Poblet estrena aparells i material esportiu per a l’entrenament de les entitats

Divendres, 3 de març de 2023 a les 00:00

Aquests elements els podran utilitzar els jugadors i jugadores dels clubs esportius que entrenen i juguen en aquest equipament.

El gimnàs del pavelló Miquel Poblet ha estrenat aquest mes nous aparells i material esportiu perquè el puguin fer servir per als entrenaments físics els esportistes vinculats a les entitats esportives que entrenen i juguen en aquest equipament: el CFS Montcada, el CH La Salle Montcada i la UB MiR. El nou material, amb un valor al voltant de 15.000 euros, inclou, entre d’altres, un aparell de rem, una bicicleta indoor, una barra olímpica, un banc ajustable, cordes per a exercicis en suspensió, així com manuelles de diversos pesos, entre 2,5 i 25 quilos. També s’ha renovat el paviment d’aquest espai i s’han col·locat protectors a les columnes.

Amb aquesta nova dotació de material donem resposta a una demanda de les entitats esportives allotjades al pavelló Miquel Poblet, que necessitaven material d’aquest tipus per millorar els entrenaments físics’, ha explicat el regidor d’Esports, Gerard Garrido. L’edil va presentar el nou espai esportiu ahir dijous, 2 de març, a representants de les tres entitats que faran ús d’aquest material. Cada club té assignades unes hores per utilitzar-ho i els esportistes que facin servir els aparells per als entrenaments físics sempre hi han d’anar amb un responsable de l’entitat.

Altres millores
La pista coberta de la zona esportiva centre i la pista esportiva de Can Cuiàs compten amb nou marcador electrònic, aparell que també es renovarà al pavelló Miquel Poblet i està previst que s’hi instal·li durant la segona quinzena de març. A l’equipament del Pla d’en Coll està previst que pròximament es faci la mecanització de la graderia i la pintura de les columnes exteriors, les finestres i les marquesines.

Amb la dotació d’una nova porteria mòbil al camp de Can Sant Joan, els dos estadis municipals de futbol del municipi ja disposen d’aquest element. També s’han reforçat les banquetes als camps de futbol 11 d’ambdós espais. D’altra banda, s’han renovat les bombes de la piscina d’estiu i en breu es repararan les fissures del paviment de la pista esportiva de la zona centre.

Darrera actualització: 03.03.2023 | 13:03