El Museu Municipal posa en marxa el programa de difusió del patrimoni de febrer a juny del 2021

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 00:00

L'equipament ofereix propostes a diferents espais del municipi, així com exposicions i actes de divulgació.

El primer semestre de la temporada d'activitats de difusió del patrimoni que coordina el Museu Municipal de Montcada i Reixac comença aquest dissabte, 6 de febrer, amb portes obertes a la Casa de les Aigües, (de 10 a 14 h), per tal que la ciutadania la pugui visitar per lliure. Les portes obertes es mantindran cada dissabte i diumenge fins al 27 de juny, a excepció dels caps de setmana del 3 i 4 d'abril i 1 i 2 de maig. A causa de la prevenció de la pandèmia, fins a principi de març no està prevista cap visita guiada a l'equipament.

Si les mesures sanitàries ho permeten, el 28 de febrer hi haurà el primer itinerari guiat pel Rec Comtal (11 h), en aquest cas gratuït per formar part del cicle d'activitats metropolitanes. Els dies 20 de març, 17 d'abril i 19 de juny hi haurà més itineraris, en aquest cas, amb un preu de 3 euros per persona. El 28 de febrer es reprendran les portes obertes i visites guiades a l'església de Reixac (de 10 a 12 h),dins del programa 'Ruta de les esglésies amagades. El romànic del Baix Vallès'. Aquesta activitat es fa el quart diumenge de cada mes.

El Museu Municipal (Major, 32) oferirà, com a novetat, una visita guiada a les seves col·leccions el segon diumenge de cada mes (11 h) i la primera es farà el 14 de març. El 21 de març està previst celebrar el Dia Internacional de l'Aigua amb l'activitat familiar 'Un món d'aigua' (12 h), a la Casa de les Aigües. Amb aquesta acció també s'inaugurarà la temporada de primavera de la Jugatecambiental del Parc de les Aigües, que funcionarà tots els diumenges al matí.

Darrera actualització: 05.02.2021 | 18:46