El Museu Municipal obre el termini per rebre articles per a la revista Monte Catano

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00

Els documents han de ser d’investigació històrica i científica de caire local o comarcal.

El Museu Municipal ha obert la convocatòria perquè les persones interessades a difondre estudis i assaigs d’investigació històrica i científica de caire local i comarcal puguin publicar-los a la pròxima edició de la seva revista, Monte Catano. Els documents també poden ser treballs d’interès genèric d’història, geografia, antropologia i ciències naturals.

Els treballs que es presentin han de ser originals i inèdits, tenir un format de màxim 30 pagines en format A-4, en català o castellà. Els articles s’han d’enviar per correu electrònic al Museu Municipal (museumunicipal@montcada.org) i la data màxima per fer-ho és el 15 de desembre. Caldrà adjuntar al missatge el títol del document, el nom complet de la o les persones autores, el seu àmbit professional o científic i aquelles especificacions del seu currículum que considerin interessants per avalar l’article.

El consell de redacció de Monte Catano, format per especialistes en humanitats, ciències socials i comunicació, determini la idoneïtat o no de la publicació dels treballs. El pròxim número de la revista veurà la llum a mitjan del 2021. Les bases de la convocatòria dels articles es poden consultar íntegrament a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 13:50