El Museu i l’Aula d’Extensió Universitària organitzen una xerrada sobre l'Antropocè

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 00:00

La conferència, que anirà a càrrec del arqueòleg especialitzat en evolució humana Robert Sala, es farà el 24 de febrer, a les 17.30h, a l’Auditori Municipal i per poder assistir-hi es recomana fer una reserva prèvia.

En el marc del cicle de conferències sobre la història local, el Museu Municipal i l’Aula d’Extensió Universitària de Montcada i Reixac organitzen una xerrada que es farà el 24 de febrer a l’Auditori Municipal (Pl. Església, 12), a les 17.30h, amb el títol ‘L’Antropocè. L’última frontera de l’evolució humana. Evolució. Socialització. Responsabilitat’.

Aquesta conferència anirà a càrrec de Robert Sala i Ramos, arqueòleg especialitzat en evolució humana, director del Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i profesor de la Universitat Rovira i Virgili. En la seva xerrada, Sala parlarà sobre l’Antropocè, una nova època en la història de la Terra, que genera debat entre els científics i que està marcada per l’activitat humana, deixant una petjada en la geologia terrestre.  

Es recomana que les persones que vulguin assistir a aquesta conferència facin una reserva prèvia trucant als telèfons 935 651 122/610 144 499 o enviant un correu electrònic a les adreçes museumunicipal@montcada.org i aulamontcada@gmail.com.

Darrera actualització: 20.02.2023 | 10:55