El municipi s'adhereix a una compra agregada d'energia

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 00:00

El Ple de l'Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar per unanimitat l'acord marc de subministrament amb destinació a les entitats locals de Catalunya a través del Consorci Català pel Desenvolupament Local per encàrrec de l'Associació Catalana de Municipis.

  • El contracte entra en vigor l'1 de juliol i té una vigència d'un any, prorrogable a tres. En total, s'han adjudicat dos lots de baixa tensió i un d'alta tensió per un import de 953.000 euros.
  • La compra agregada d'energia permet un estalvi econòmic per a l'Ajuntament i garanteix una origen renovable.

El Ple de Montcada va aprovar per unanimitat l'adhesió del municipi a l'acord marc de subministrament d'energia elèctrica amb destinació a les entitats locals de Catalunya a través del Consorci Català pel Desenvolupament Local (CCDL) per encàrrec de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). Mitjançant el procediment de subhasta electrònica, s'han adjudicat dos lots de baixa tensió (menys i més de 15 kW) a l'empresa Endesa Energia i un d'alta tensió a Iberdrola Clients per un import de 953.000 euros. El contracte, amb una durada de dotze mesos, s'iniciarà a partir de l'1 de juliol i es podrà prorrogar per tres períodes més de 12 mesos cadascun. Segons els responsables de Serveis Municipals, Mobilitat i Via Pública, la compra agregada d'energia permet un estalvi econòmic per a l'Ajuntament i garanteix un origen renovable.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 10:58