El mercat de dimecres es quedarà definitivament al Pla d’en Coll

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament ha decidit que el mercat ambulat es quedi al camí de la Font Freda, espai on està ubicat des de fa dos anys de forma provisional a causa de la pandèmia, després de valorar els avantatges de l’espai.

Després que el mercat de dimecres es traslladés fa dos anys al Pla d’en Coll, a causa de la pandèmia, el consistori ha fet públic que el camí de la Font Freda continuarà sent l’emplaçament de forma permanent. El regidor de Comerç i Turisme, Salva Serratosa, ha afirmat que “la decisió respon al balanç realitzat per l’Ajuntament d’aquest trasllat i de comprovar que ha estat molt positiu” i ha afegit que “al camí de la Font Freda l’espai és més ample, no hi ha problemes d’aparcament, ni tampoc hi ha el grau d’afectació al veïnat que hi havia al centre pel que fa a la mobilitat de vehicles i l’accés als pàrquings particulars i als habitatges”.

El regidor ha explicat que els motius argumentats també són compartits per la major part dels paradistes. Serratosa ha anunciat que la zona es podria millorar amb la instal·lació de tendals per fer ombra i reduir el calor a l’estiu.  “La compra de tendals l’estudiarem cara a l’any vinent, perquè no disposem de pressupost per fer-la enguany i, respecte la distància total del recorregut, un cop es puguin reduir les separacions entre parades, tot quedarà més concentrat”, ha afirmat el regidor.

Darrera actualització: 13.06.2022 | 11:38