El menjador social L'Alzina atén 45 persones diàriament

Dimecres, 13 de desembre de 2017 a les 00:00

El menjador atén diàriament 45 persones i serveix una mitjana de 1.700 menús al mes. La iniciativa va ser impulsada per l'Ajuntament de Montcada i Reixac i Creu Roja

La iniciativa va néixer el 2013 amb una previsió inicial de 30 menús al dia i uns 720 mensuals. Quatre anys després, el menjador ha augmentat la seva cobertura sense renunciar a la qualitat del servei i del menjar ni al caliu i al tracte humà. Ubicat al carrer Núria, al barri de Terra Nostra, el servei assegura el dinar de dilluns a dissabte i, en molts casos, també el sopar a persones que viuen en situació d’extrema pobresa. També se’ls ofereix un servei complementari de dutxa i bugaderia. Les persones usuàries venen derivades de Serveis Socials, Cáritas o la mateixa Creu Roja.

El menjador social és una realitat gràcies a la col·laboració d’una vintena de voluntaris, una cuinera professional i una tècnica d’intervenció social i educació. Consistori i Creu Roja volen destacar les nombroses mostres de suport que tant empreses com altres entitats de la població realitzen periòdicament al projecte.

Per tal de mantenir el bon funcionament del servei, l’assemblea local fa una crida a les persones amb esperit solidari disposats a cedir part del seu temps a ajudar els altres. Els interessats es poden adreçar a Creu Roja Montcada per mitjà del telèfon 93 691 61 61. 

 

 

Darrera actualització: 13.12.2017 | 13:05