El festival a favor de la Marató de TV3 serà el 15 de desembre al Teatre Municipal

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 16:00

Les entrades es posen a la venda el 3 de desembre i com a novetat, les actuacions de les entitats i escoles de dansa es dividiran en dos torns.

L’Ajuntament i La Unió de Mas Rampinyo organitzen conjuntament el festival solidari a favor de la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties minoritàries. L’activitat tindrà lloc el 15 de desembre al Teatre Municipal (Tarragona, 32) i comptarà amb la col·laboració de l’Aula de Música municipal i entitats i escoles de dansa. Coma novetat, les actuacions es dividiran en dos torns i els grups hi actuaran de la següent manera. De 10.30 a 12 h hi participaran l’Aula de Música, l’escola de dansa Eva Nieto, Endansa, el Casal Cívic de Montcada i Reixac i Dale que voy. Al segon torn, de 12.30 a 14 h, serà el torn d’Emma Altadill, Jym’s, Club Gimnàstic La Unió, Cirqs i Grisdance.

Les entrades es posaran a la venda el pròxim dimarts, 3 de desembre, i es podran comprar a l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12) i a www.mirteatres.cat. Si el dia de la funció queden entrades, es posaran a la venda una hora abans que comencin les actuacions. El preu de cada tiquet és de 5 euros i la recaptació anirà íntegrament a la Marató. El Grup de Dones de La Unió posarà a la venda articles a benefici de la Marató. D’altra banda, l’Associació de Gent Gran Salvador Allende va oferir a mitjan de novembre una conferència sobre les malalties minoritàries i ha recollit 600 per a la Marató.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 13:51