El Dia per a la Salut de dones ofereix activitats esportives i d’acompanyament a les sexualitats i afectivitats

Dijous, 18 de maig de 2023 a les 00:00

Les propostes del cicle 2023 es faran al voltant de la data oficial de l’efemèride, que és el 28 de maig.

El programa de l’Ajuntament de Montcada i Reixac amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones 2023 –que oficialment és el 28 de maig– inclou diferents propostes relacionades amb l’activitat física i la salut emocional. El cicle comença aquest divendres, 19 de maig, amb la primera de les dues classes obertes de pilates, gratuïtes per a dones. Aquesta sessió es farà a MC Pilates (Ptge. de la Pell, 3), a les 18 h. La segona classe de pilates es farà el 10 de juny a l’escola Grisdance Territorio Musical (Ctra. Vella, 7). Les dues sessions les gestiona l’entitat Sin teta hay paraíso i per assistir-hi cal reserva prèvia, enviant un correu electrònic a sintetahayparaiso@gmail.com.

El programa continuarà el 29 de maig amb el primer dels dos tallers que l’entitat Magranes, cooperativa feminista d’acompanyament a les sexualitats i afectivitats, oferirà dins del cicle, amb el nom ‘Intel·ligència eròtico-afectiva: límits, desig i consentiment’. La primera sessió es farà a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16), de 17.30 a 19.30 h. La segona sessió d’aquesta activitat es farà el 7 de juny, de 18.30 a 10.30 h, al Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn). El cicle inclou el taller ‘Plenopausa: més enllà de la menopausa’, també a càrrec de Magranes, l’1 de juny, de 16 a 18 h, al Casal de la Gent Gran Casa de la Mina (Av. Unitat, sn).

D’altra banda, la setmana del 29 de maig al 2 de juny hi haurà entrada gratuïta per a les dones per a les activitats esportives de la Zona Centre (Bonavista, sn). En diferents dies i horaris, es podrà fer GAG, càrdio hit, tonificació, pilates, zumba i aerodance. Per participar d’aquestes activitats, cal avisar a la consergeria del recinte que s’hi assisteix amb motiu de l’efemèride.

Darrera actualització: 18.05.2023 | 07:52

Imatges