El coordinador de Rodalies Catalunya mostra el seu suport al soterrament de l'R2

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 12:00

Pere Macias s'ha entrevistat amb l'alcaldessa i el president de l'Àrea Territorial i el govern li ha traslladat les preocupacions locals en matèria ferroviària.

El projecte de soterrament de l'R2 al seu pas per Montcada i Reixac té el suport del nou coordinador de Rodalies Catalunya, Pere Macias, qui s'ha reunit aquest dimecres, 7 de  novembre, amb l'alcaldessa, Laura Campos, i el president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez. Macias, acompanyat del representant de l'Adif a Catalunya, Carlos Freire, s'ha presentat oficialment al consistori i ha explicat que la seva funció en aquest càrrec, de nova creació, serà actualitzar i posar en marxa el nou Pla de Rodalies, amb un canvi de model i foment del transport públic.

"El nou Pla de Rodalies haurà de contemplar el soterrament, és un projecte estratègic pel que fa a la millora urbana de Montcada i Reixac, però també suposarà una millora en la xarxa ferroviària, perquè s'hi incorporarà la tercera via", ha destacat l'alcaldessa. Els representants municipals han explicat a Macias el punt en què es troba el soterrament, el cronograma i les darreres propostes sobre el mètode de construcció del túnel. "El Pla de Rodalies tindrà credibilitat quan es compleixin els compromisos adquirits amb la ciutat i el soterrament sigui una realitat", ha indicat Sánchez. Els edils també han tractat amb Macias els problemes d'accessibilitat i seguretat de les diferents estacions de Rodalies de Montcada i Reixac.

Darrera actualització: 08.11.2018 | 12:35