El consistori lliura material escolar de la campanya ‘Regala il·lusions’ a les famílies més vulnerables

Dilluns, 27 d'abril de 2020 a les 00:30

Els lots de la campanya 2020 seran distribuïts aquesta setmana per donar una resposta ràpida a les necessitats dels infants i joves. 

L’Ajuntament va començar el passat divendres la distribució d’ordinadors i tauletes als alumnes que no disposen dels recursos informàtics necessaris per poder seguir el curs des de casa. Davant de la situació de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, el consistori també ha decidit destinar a famílies amb entorns econòmicament vulnerables un total de 110 lots de material escolar que formaven part de la campanya 2020 ‘Regala il•lusions’ i que van lliurar l’any passat a l’Ajuntament les entitats escola La Salle, Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, escola bressol Font Freda, AMPA Font Freda, AMPA Fedac, El refugi, Adimir, església evangèlica Es por fe i a l’empresa Domo 21. 

La presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere, ha agraït a les entitats, a qui ja s’ha comunitat la destinació final d’aquesta campanya solidària de recollida de material escolar, la seva col•laboració i ha afirmat que “aquesta acció permetrà donar una resposta de forma ràpida a aquelles famílies més vulnerables amb un material que serà molt útil per als infants”. Aquest material es lliura a les famílies aprofitant la distribució de portàtils i tauletes realitzada pels treballadors municipal, personal dels centres escolar i voluntaris, que continua aquesta setmana.   
 

Darrera actualització: 28.04.2020 | 12:01