El Conseller d’Educació inaugura l’ampliació de l’INS La Ferreria

Dijous, 16 de març de 2023 a les 14:00

Josep Gonzàlez-Cambrany ha visitat, acompanyat per l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, el nou edifici que s’ha construït a l’institut i també ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament.

El Conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Gonzàlez-Cambray, ha fet una visita institucional aquest dijous a Montcada i Reixac per inaugurar les obres d’ampliació de l’INS La Ferreria (Progrés, 57). A la seva arribada a l’Ajuntament, el conseller ha estat rebut per l’alcaldessa, Laura Campos, i ha mantingut una breu reunió amb una representació del govern, que ha aprofitat la trobada per traslladar-li algunes reivindicacions pendents al municipi en matèria educativa i ensenyar-li les imatges virtuals de la futura Escola Bressol Municipal de Can Sant Joan.

Posteriorment, i després de signar al llibre d’honor de l’Ajuntament, la comitiva de la Generalitat s’ha traslladat a l’INS La Ferreria per mantenir una reunió amb els directors i directores de les escoles El Turó, Elvira Cuyàs, Font Freda, Mitja Costa i Reixac; els instituts escola El Viver i Mas Rampinyo; els instituts La Ferreria, La Ribera i Montserrat Mirò i Vilà, així com el responsable del Centre de Formació d’Adults de Montcada i Reixac. A l’INS La Ferreria, el conseller, acompanyat per l’alcaldessa, Laura Campos, i la directora de l’institut, Aurora González, ha fet una visita al nou edifici de 1.315 m2. Les obres d’ampliació van començar al maig de 2020 i va finalitzar al setembre de 2021 i han permès la creació d’una onzena d’aules que serveixen per acollir una part dels cicles formatius. Les modificacions realitzades, que també han provocat el trasllat de la consergeria, han facilitat canvis d’ubicació d’algunes aules i diferenciar l’entrada de l’alumnat. Així, s’ha eliminat l’accés per la passarel·la i l’alumnat d’ESO i Batxillerat, que tenen les aules a la segona i tercera planta, accedeix per l’entrada a peu de carrer que està situada a la façana principal.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 14:10