El Consell d’Infants elabora una proposta per senyalitzar els centres educatius a la via pública

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 00:00

El plenari de l'ens, integrat per nens i nenes de cinquè i sisè de tots els centres de primària, va tenir lloc ahir dijous, 20 de juny, a la Sala de Plens.

La trentena de consellers i conselleres que han integrat el Consell d’Infants del curs 2018-2019 han dissenyat un cartell per senyalitzar la localització dels centres educatius de primària de Montcada i Reixac a la via pública. L’ens va celebrar ahir dijous, 20 de juny, el plenari de cloenda de la temporada a la Sala de Plens, en presència de l’alcaldessa, Laura Campos, i de la regidora d’Educació, Jessica Segovia. “Aquest espai és on es prenen les decisions més importants per a la ciutat i per això és on volem celebrar el vostre plenari, perquè les vostres decisions són tan importants com les que prenen els regidors i regidores”, va indicar Segovia.

Per comptar amb la proposta de disseny consensuada, cada centre educatiu va organitzar un concurs i les bases de participació les va elaborar el Consell d’Infants. Cada classe participant havia de decidir quin dibuix triava i un cop escollida la proposta de cada centre, els consellers i conselleres van consensuar l’opció finalista. El Consell ha rebut l’assessorament de professionals de comunicació, per tal d’adaptar la proposta a la via pública de la millor manera possible. “L’important d’aquesta experiència és que heu après a consensuar una decisió, tasca molt difícil, i a deixar-vos ajudar”, va expressar l’alcaldessa, qui va encoratjar els infants manifestar les seves opinions i no tenir por de mostrar el que pensen. El Consell d’Infants l’integren representants de tots els centres educatius de primària de Montcada i Reixac, de cinquè i sisè curs.

Darrera actualització: 21.06.2019 | 11:56