El consell d’alcaldies del Vallès Occidental i el Consell Comarcal donen suport als treballadors de General Cable i TE Connectivity

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 00:00

El document ha estat aprovat per unanimitat a instàncies de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos.

El consell d’alcaldies del Vallès Occidental i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han aprovat per unanimitat aquest matí un acord institucional en suport dels 254 treballadors afectats pels tancaments de la planta de General Cable i l’expedient de regulació d’ocupació de TE Connectivity. 

El document aprovat insta a la Generalitat de Catalunya que iniciï una mediació amb les dues empreses per tal que es puguin mantenir aquests llocs de treball a les comarques afectades. Amb l’acord, es vol refermar el compromís de les alcaldies de la comarca a treballar des del Pacte per la Reindustrialització per la indústria del Vallès Occidental per coordinar accions conjuntes per preservar l’activitat productiva i els llocs de feina i promocionar mesures per afavorir un teixit productiu de qualitat.

L’acord insta també a la Generalitat de Catalunya al total desplegament del Pacte Nacional per la Indústria i que vetlli pel manteniment i reforç de l’activitat industrial a la comarca.

Darrera actualització: 11.10.2019 | 14:29