El Consell Comarcal del Vallès Occidental obre dos nous espais virtuals de la Xarxa Jove Vallès

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

Es tracta d’un nou portal web (http://xarxajovevalles.ccvoc.cat) i un compte d’Instagram (@xarxajovevalles) que aglutinen tota la informació destinada al jovent.

  • El portal és un espai on els joves i les joves trobaran el més destacat de la informació juvenil de la comarca i podran cercar un servei més proper al seu municipi.
  • Els professionals dedicats al món de la joventut també podran obtenir recursos i eines que els hi permetin desenvolupar la seva tasca.

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha obert dos nous espais virtuals de la Xarxa Jove Vallès. Es tracta d’un nou portal web (http://xarxajovevalles.ccvoc.cat) i un compte d’Instagram (@xarxajovevalles) que aglutinen tota la informació destinada al jovent. El portal és un espai virtual on els joves i les joves trobaran el més destacat de la informació juvenil de la comarca i serà la seva porta d’entrada alhora de cercar un servei més proper al seu municipi. El jovent podrà estar al dia dels temes que més li poden interessar com educació, treball, habitatge, igualtat, drets socials, lleure, cultura, participació, salut, consum, formació, ocupació i oci. Al mateix temps, també hi ha una agenda d’activitats dels diferents municipis.

Segons els reponsables del Consell Comarcal del Vallès Occidental, aquest projecte és fruit de la necessitat de compartit recursos, informacions i serveis amb el propi col·lectiu jove i els professionals. Per a aquests últims, aquest web serà un espai on obtenir recursos i eines que els hi permetin desenvolupar la seva tasca.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 12:06