El concurs Mir@llibres bat rècord de participació en la seva cinquena edició

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 00:00

El lliurament de premis als infants que hi han pres part s'ha fet aquest divendres, 14 de juny, en el marc d'una festa que ha comptat amb un taller de circ.

Un total de 117 infants ha pres part a la cinquena edició del concurs Mir@llibres, que pretén fomentar l’hàbit de la lectura entre la canalla i donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques, organitzadores del certamen. Aquesta xifra suposa un rècord de participació a l’activitat i gairebé dobla la registrada al 2018, de 64 infants. Per aconseguir esdevenir mir@llibres, cada participant havia de superar el repte de llegir un mínim de 6 llibres des del novembre fins a final de maig, fita que ha aconseguit un total de 68 infants, quan l’any passat va ser de 37. En total, s’han llegit 773 llibres.

La cloenda del certamen ha tingut lloc aquest divendres, 14 de juny, en un acte que ha comptat amb un taller de circ, a càrrec de l’associació La Perifèrica, i el lliurament de diplomes. En nom de l’Ajuntament, la regidora d’Educació, Infància i Joventut en funcions, Jessica Segovia, ha indicat que “continueu llegint perquè la lectura us fa més creatius i més lliures”.

Darrera actualització: 14.06.2019 | 22:17