El concurs 'L'aparador' de Nadal arriba a la 50a edició

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 00:00

Els comerços que vulguin participar en el certamen tenen temps de fer la inscripció fins al 5 de desembre, a l'Ajuntament o les seus de les associacions de comerciants.

El concurs ‘L’aparador’ de Nadal celebra aquest 2019 la seva 50a edició. El certamen l’organitzen la Cambra de Comerç de Sabadell i els dotze ajuntaments de la seva demarcació, on hi ha el de Montcada i Reixac. Els botiguers que hi vulguin participar tenen temps fins al 5 de desembre per formalitzar la inscripció, per mitjà del lliurament d'una butlleta degudament complimentada a la seu de la Regidoria de Comerç i Turisme (Avinguda de la Unitat, 6) o a les oficines de Montcada Centre Comerç (Doctor Buxó, 14) o l'associació de comerciants de Can Sant Joan (Reixagó, 57). També es pot fer per fax (937 461 264) o per correu electrònic (promocio@cambrasabadell.org). Els aparadors que hi participin hauran d’estar decorats amb elements que evoquin el Nadal.

El jurat del certamen farà les visites als aparadors dels establiments participants del 9 al 20 de desembre, entre les 9 i les 14 h i les 16 a 21 h. Durant aquest horari, els establiments han de garantir que els aparadors es puguin veure i que estiguin decorats amb els motius nadalencs. Podeu consultar las bases del certamen en aquest enllaç: http://bit.ly/2jaZjXY

La Cambra atorga un premi general al millor aparador valorat en 500 euros i diploma, un segon guardó, de 200 euros i diploma, i un tercer, que consisteix en la realització d'un estudi de mercat per a l'establiment guanyador i un diploma. També hi ha un premi per a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials, d’accions efectuades de l’1 de desembre al 5 de gener, que consisteix en una matrícula gratuïta al curs de màrqueting digital que ofereix la Cambra o un altre similar, valorat en 800 euros. Les persones que vulguin participar en aquest apartat han d'enviar una memòria explicativa de la campanya i una explicació dels seus resultats al correu electrònic promocio@cambrasabadell.org, abans de l'11 de gener.

Els ajuntaments de la demarcació donen premis locals en el marc del certamen ‘L’aparador’. En el cas de Montcada i Reixac, l’Ajuntament atorgarà, als cinc establiments guanyadors, viatges formatius d’un dia a una ciutat europea per conèixer tendències comercials actuals.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 13:51