El concert solidari de gòspel recapta 1.040 euros, que es dedicaran a la Federació ACAPS

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00

Aquest tradicional espectacle és un dels plats forts del cicle drets humans, migració i refugi.

El concert de gòspel a favor dels drets humans, a càrrec de Gòspel Gràcia, que va tenir lloc ahir diumenge, 14 de novembre, al Kursaal, ha recaptat 1.040 euros, que es destinarna íntegrament a la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí (ACAPS). L'actuació va comptar amb l'assistència d'un centenar de persones i  formava part del  cicle sobre Drets Humans, Migració i Refugi que organitzen els departaments de Cooperació i Solidaritat i Polítiques d’Inclusió amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre aquest tema.

Activitats destacades del cicle
Una novetat destacada del cicle és l’exposició itinerant ‘Relats de refugi’, que s’ubicarà a la via pública a final de novembre, en instal·lacions de grans dimensions, i recorrerà els diferents barris del municipi. L’exposició mostra les  imatges que hi ha darrera dels relats d’alguns veïns i veïnes de Montcada i Reixac que han hagut de deixar casa seva per poder viure dignament.

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra el 20 de novembre, el cicle proposa la visualització en línia del documental 'Camí a l’escola', que, basada en fets reals, explica la història de quatre infants que s’han d’enfrontar diàriament amb una multitud d’adversitats i perills per arribar a la seva escola.

Un altre dels actes centrals del programa és la jornada multiesportiva solidària Alcem la veu pels nostres drets, que es farà el 22 de desembre a la Zona Esportiva Centre (Bonavista, sn), adreçada a joves entre 12 i 19 anys. Les inscripcions s’hauran de fer a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) fins al 3 de desembre.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 14:30