El cicle Montcada a Escena 2019 es presenta el 15 de setembre

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 00:00

Durant l'acte hi haurà un tastet de les vuit obres que enguany formen part del cicle, es lliurarà el Premi Dalmau a Elisa Riera i l'actuació de Planeta Impro.

La 13a edició de Montcada a Escena es presenta el pròxim 15 de setembre amb un acte al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 19 h. Durant la festa, els 8 grups de teatre local que participen a l’edició 2019 del cicle oferiran un tastet del muntatge que representaran aquesta temporada, que arrencarà el 5 d’octubre i finalitzarà el 22 de desembre.

L’acte inclou el lliurament dels premis Dalmau; un, al millor espectacle de la temporada passada, triat per votació popular; i l’altre, en reconeixement a la trajectòria escènica local. En aquest cas, el guardó és per a Elisa Riera, actriu i escriptora, persona molt vinculada al teixit associatiu i cultural de Montcada i Reixac. Concretament sobre el món teatral, Riera ha col·laborat amb diferents grups locals, en molt diverses facetes.

L’acte el presentarà i dinamitzarà el grup Planeta Impro, que des del 2004 manté una programació estable al Teatreneu de Barcelona, basada en la tècnica de la improvisació. L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta però cal recollir-ne la invitació a la taquilla de l’Auditori Municipal a partir del 10 de setembre o bé a la taquilla del Teatre Municipal, dues hores abans de l’inici de l’acte.

Darrera actualització: 06.09.2019 | 08:12