Dol per la mort de la regidora Montse Ribera

Dissabte, 28 de setembre de 2019 a les 10:00

Montserrat Ribera i Ruiz, presidenta de l’Àrea de Serveis Generals i regidora de Comerç i Turisme, ha mort la matinada d'avui dissabte 28 de setembre als 46 anys.

Ribera va formar part de les llistes d’Esquerra Republicana com a número 3 l’any 2011, però no va ser fins al 2015 quan va accedir al consistori, ja com a número 2 del partit i va ser nomenada regidora de Serveis Generals, Comerç i Turisme. Llicenciada en Dret i en Ciències del Treball, va incorporar-se com a funcionària de carrera al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya l’any 2000.

La sala de vetlla restarà oberta aquesta tarda a partir de les 17 h al tanatori de Ripollet (Av. del Riu Ripoll, 85-87) i demà de 9 a 12 h, quan tindrà lloc la cerimònia d'acomiadament.

L’Ajuntament lamenta profundament la pèrdua d’una persona molt estimada per tots els treballadors del consistori i vol traslladar el seu condol a la família i amics. Les banderes de l'Ajuntament, de la comissaria i dels equipaments esportius romandran a mig pal durant el dia d'avui i s'habilitarà un llibre de condolences a la Casa de la Vila el dilluns 30 i el dimarts 1 d'octubre per tots aquells que vulguin homenatjar-la. Com a mostra de condol, la signatura de conveni prevista per avui durant la jornada de portes obertes a la Policia Local ha quedat ajornada.

Darrera actualització: 08.10.2019 | 15:40