Dispositiu especial de la Policia Local per Nadal

Dissabte, 25 de desembre de 2021 a les 12:00

La Policia Local de Montcada i Reixac ha engegat un dispositiu de vigilància als principals eixos comercials durant les dates nadalenques.

Com cada any, coincidint amb les dates nadalenques, la Policia Local posa en marxa un dispositiu especial per tal d’incrementar la vigilància policial als principals eixos comercials del municipi. Durant aquests dies s’incrementen les compres per part de la ciutadania i també els possibles robatoris en establiments comercials, estrebades i robatoris a ciutadans a la sortida de les entitats bancàries.

Per tal d’evitar aquestes accions delictives la Policia Local preveu més presència policial al carrer en les hores d’obertura i tancament dels comerços  i en aquelles franges horàries on es preveu una major afluència de persones. També s’incrementaran les nombre de patrulles a peu per les zones comercials, que permetrà un contacte directe amb els comerciants i la ciutadania en general i es veurà complementat amb més vigilància per part dels diferents vehicles patrulla i la realització de punts de control per tot el municipi.

El regidor de Policia Local, Oriol Serratusell, ha afirmat que “l’objectiu d’aquest dispositiu és impedir les activitats delictives que augmenten durant aquestes dates perquè aprofiten que els compradors duen més diners a sobre i els descuits en deixar a la vista a l’interior dels vehicles bosses amb regals mentre continuen fent compres”. Serratusell recorda que “s’ha de tenir molta cura una especial atenció davant qualsevol actitud sospitosa i trucar immediatament a la Policia Local al 092”.

 

 

 

Darrera actualització: 31.12.2021 | 10:39