Desinfecció de la via pública a tots els barris del municipi

Dijous, 2 d'abril de 2020 a les 14:35

Cada dia, en torns de matí i tarda, es fa neteja intensiva dels carrers de Montcada i Reixac.

L’Ajuntament ha reforçat el servei de neteja amb la compra de tres nous equips per desinfectar diàriament les zones més crítiques del municipi. Aquests polvoritzadors de motxilla permeten als operaris de Fomento desinfectar amb una dissolució d’hipoclorit sòdic i netejar amb aigua a pressió els carrers durant els torns de matí i tarda.

Davant la situació actual per la pandèmia del coronavirus, l’Ajuntament ja va prioritzar la neteja de la via pública per tal de minimitzar el risc de contagi a l’exterior. El consistori va reorganitzar els serveis de neteja viària, amb l’objectiu de focalitzar els seus esforços en la desinfecció d’aquells punts que aquests dies estan sent més transitats, especialment ambulatoris i zones properes als locals d’alimentació, farmàcies, marquesines, sortides d’estacions de tren i passos subterranis.

El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Calors de la Torre, ha afirmat que “totes aquestes mesures tenen per objectiu garantir la seguretat a l’exterior a tots els barris i s’aniran adequant a la necessitat que marqui aquesta situació d’excepcionalitat” i ha recordat que “és molt important no sortir de casa si no és per necessitats indispensables”. Amb els nous equips adquirits pel consistori també es fa la neteja i desinfecció de bateries de contenidors, botoneres d’ascensors públics, cintes d’escales mecàniques i passamans de les escales distribuïts per tot el municipi. 

L’Ajuntament agraeix el compromís, la implicació i la immensa feina que estan realitzant els operaris de l’equip de neteja i demanem a la ciutadania que se solidaritzi intentant evitar tots aquells desplaçaments que no siguin estrictament necessaris i que no deixi mobles vells al carrer.
 

Darrera actualització: 02.04.2020 | 14:51