L’alcaldessa qualifica de “desastre ecològic” la fuita de dissolvent en el riu Besòs

Dijous, 12 de desembre de 2019 a les 00:00

Laura Campos ha valorat aquest matí els efectes de l’incendi d’ahir a una nau industrial de Montornès del Vallès.

L’alcaldessa, Laura Campos, ha intervingut aquest matí en directe al programa “Els matins” de TV3, on ha denunciat els efectes que està patint el riu Besòs arran de l’incendi que es va produir ahir al matí a una nau industrial de Montornès del Vallès i que va acabar provocant una fuita de dissolvent sobre el riu. Campos ja va qualificar ahir els fets de “desastre ecològic” i ha manifestat la seva indignació. “Més enllà dels informes que es puguin fer, hi ha una realitat que vàrem viure ahir. Vam veure el riu i les aigües brutes, plenes de dissolvent. Sentim moltíssima ràbia, moltíssim enuig i una profunda tristor”, ha assegurat.

L’alcaldessa també ha explicat que durant el dia d’avui l’Agència Catalana de l’Aigua, òrgan vinculat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, continuarà prenent mostres de la qualitat de l’aigua del Besòs per saber el grau d’afectació. “Nosaltres com a administració local estem retirant els peixos morts per evitar que altres animals puguin menjar-se’ls i que aquesta contaminació s’estengui”, ha afegit.

Finalment, Campos ha volgut tranquil·litzar a la població assegurant que la qualitat de l’aigua de l’aixeta no s’ha vist afectada per la fuita de dissolvent.

Aquí podeu veure l'entrevista sencera a Laura Campos a "Els matins" de TV3.

Darrera actualització: 12.12.2019 | 10:45