La Deixalleria mòbil arriba a més barris del municipi

Divendres, 6 de novembre de 2020 a les 10:00

L’Ajuntament ha reordenat les ubicacions de la Deixalleria mòbil, que a partir d’ara donarà servei també als barris de La Ribera, Font Pudenta i Mas Duran.

A partir del proper dimarts, 17 de novembre, la Deixalleria mòbil donarà servei a més barris de Montcada i Reixac. El consistori ha analitzat les dades facilitades per Andròmines –adjudicatària del servei- i ha decidit modificar alguns dels dies programats del servei en algun dels barris per tal d’arribar també a La Ribera, Font Pudenta i Mas Duran. El regidor de Serveis Municipals i Via Pública, Juan Carlos de la Torre, ha afirmat que “l’acció s’emmarca dintre de la campanya, que es va posar en marxa fa quatre mesos, per informar sobre els diferents serveis municipals que disposa la ciutadania per a les deixalles”. El regidor ha afegit que “aquesta reorganització de la ubicació de les deixalleries mòbils ens permet donar oferir un millor servei a la ciutadania i facilitar encara més el reciclatge a diferents barris del municipi”.

D’aquesta manera el calendari definitiu del servei de la Deixalleria mòbil és el següent: els dimarts al matí a Can Sant Joan (plaça Bosc) i a la tarda a La Ribera (davant Centre Cívic); dimecres al matí a Montcada Centre (carrer Guadiana) i a la tarda a la Font Pudenta (carrer Riera de Sant Cugat cantonada amb Pere de Montcada); dijous al matí a Terra Nostra (plaça del Poble) i a la tarda a Montcada Centre; divendres al matí a Mas Rampinyo (carrer Santa Fe) i a la tarda a Mas Duran (avinguda Europa amb carrer Joan Miró); els dissabtes al matí a Can Cuiàs (Centre Cívic) i diumenges no hi ha servei. L’horari del servei és de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 18.30 h. Els dilluns el servei de la Deixalleria mòbil l’ofereix l’Àrea Metropolitana de Barcelona a Pla d’en Coll (a la cantonada de la rambla dels Països Catalans amb el camí de la Font Freda) en horari de 10 a 13 h.

Aquest servei de recollida de residus es complementa amb la Deixalleria municipal, ubicada al polígon La Ferreria, les 8 mini deixalleries ubicades a diferents punts del municipi per dipositar petits elements com bombetes, piles, telèfons mòbils i carregadors, tòners i cartutxos de tinta, entre d’altres, i els contenidors de roba i oli.

Darrera actualització: 09.11.2020 | 14:44