Circ i vermuts musicals tots els caps de setmana de setembre, amb La Cultura en Marxa!

Divendres, 28 d'agost de 2020 a les 00:00

La programació dels espectacles es podria veure afectada en funció de l'evolució de la COVID-19 i de les directrius de les autoritats sanitàries.

El cicle d’activitats a l’aire lliure ‘La Cultura en Marxa!’ torna aquest mes de setembre. Cada dissabte a les 18 h, al pati de l’escola Reixac, hi haurà espectacles de circ. El dia 5 hi haurà el muntatge d’acrobàcies ‘Áureo’, amb la companyia Up Arte, basat en la tècnica de la barra russa. El dia 12 hi haurà ‘Rock Cirk’, amb la companyia Rola Bola, una mescla de circ i sons de guitarra elèctrica, bateria i equilibris. El dia 19 serà el torn del grup Teatre Mòbil, amb el muntatge ‘Oops’, de circ mut. El darrer espectacle de circ serà ‘Oopart’, amb la companyia Tresperté, que explica un viatge en el temps.

Tots els diumenges de setembre hi haurà un vermut musical al Parc Antiga Cerveseria, a les 12 h. El primer concert serà  el de Rivolta, que ja van actuar a Montcada i Reixac a la Festa Major 2019. El trio fa un recorregut per la música italiana dels anys 50 i 60. El dia 13 serà el torn del grup de rumba Oshun. El dia 20 hi actuarà The Gourmets, una banda que s’endinsa en el gòspel i el soul. El darrer espectacle serà el del grup The Rhythm treasures, am la cantant Myriam Swanson, que evoca la música dels Estats Units dels anys 50.

Com a mesures de prevenció de la Covid-19, l’aforament en tots els espectacles serà limitat; 300 persones al circ i 150 als vermuts musicals. Serà obligatori l’ús de mascaretes, del gel hidroalcohòlic que hi haurà a l’entrada i respectar i mantenir la distància de seguretat.

Darrera actualització: 28.08.2020 | 14:10